Tips For En Vellykket Campingtur I Det Store Utendørs

Hvis du har vært lurer på hva du kan forvente for en kommende camping tur, har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil dele grunnleggende tips og råd som vil gjøre din camping tur gå av uten problemer. Fortsette lesing å høre rettferdig der hvor du nød for å starte.

Hvis du skal backcountry camping, bør du sannsynligvis bære en slange bite kit i utstyret ditt. De beste slangebittsettene er de som bruker suging. Noen kits har skalpeller og blodstrøm constrictors i dem. Skalpeller kan faktisk kutte giften i blodet raskere, og constrictors kan være dødelige hvis den ikke brukes riktig.

Med camping, kommer bålet. Sørg for at bålet er i et åpent rom og langt nok unna børste eller trær, slik at du ikke risikerer en bortkommen gnist fange dem i brann. Omgi brannen med steiner for å holde den inneholdt. Viktigst, aldri la noen bål uten tilsyn. Hvis du trenger å forlate av en eller annen grunn, sørg for at bålet er slukket helt.

Når du bringe din hunden opp på en leiren tur, lage bestemt han har adekvat sjekke av sikringen. Bugs trives i skog, og mange loppe behandlinger ikke utvide beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren før avgang hvis hunden har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig tick forebygging og fjerning.

Ikke vent til mørkets frembrudd for å sette opp leir. Når du reiser i en bobil, finn en trygg parkeringsplass. Når du finner et campingområde, må du sørge for at teltet er plassert på et flatt område som ikke er i nærheten av usikre hyller. Hvis du gjør dette før mørkets frembrudd, kan du bli vant til området rundt deg. Det vil også gjøre det lettere å se hva du gjør, og sparer deg for mye frustrasjon.

Mens camping synes synonymt med et bål, som bål ikke nødvendigvis må være laget av tre. Faktisk kan det være tryggere og enklere å bruke en bærbar bål enhet drevet av propan. For det meste er disse enhetene tillatt med mindre det er et brann forbud på plass. Marshmallows smaker like godt fra disse enhetene som de gjør over en åpen, ved fyring brann, også.

Pakk ekstra lommelykter og batterier. Det kan bli ganske mørkt om natten, vekk fra alle byens lys. En lyskilde er svært viktig. Ta med noen ekstra lommelykter bare i tilfelle. Pass på at du pakker ekstra batterier også. En lyskilde er noe du ikke ønsker å finne deg selv uten.

Når du velger plassering for teltet ditt, må du passe på at det er riktig sted. Bakken bør være nivå og gjøre hva du kan for å unngå å sette den opp på bunnen av en bakke. Dette vil hjelpe deg å holde det tørt hvis været skulle slå dårlig.

Camping er en ganske enkel utendørs utflukt for bare om noen å håndtere. Men denne artikkelen delte noe informasjon som skal hjelpe deg feltet eventuelle uhell som kommer din vei før de noen gang har en sjanse til å bli et problem for deg. Hold denne informasjonen i bakhodet på din morsomme camping tur!